işü

Göbek Eriten Diyet

Ne yazık ki halen tek başına göbek bölgesini eritebilen diyetler bulunmamaktadır. Bölgesel yağlanmalar ile mücadele konusunda size yardımcı olabilecek tek şey o bölgeyi çalıştıracak özel bir spor programının uygulanmasıdır. Bu kulağa ne kadar zor gelse de aslında son derece kolaydır. Örneğin sevdiğiniz diziyi izlerken ya da devamlılığın sağlanabilmesi adına her akşam haber bültenini izlerken dahi yarım saatinizi ayırarak yapacağınız mekik çekme egzersizi kısa sürede göbeğinizin toplanmasını sağlayacaktır. Göbek eriten diyet ise sadece bu düzenli egzersiz programını destekleyecek ve çektiğiniz mekiklerin daha etkili olmasını sağlayacaktır. 

Vücudunu düzene sokmak isteyen kişilerin unutmaması gereken en önemli konu sadece tek başına egzersizin yetmeyeceği gibi tek başına diyetin de her zaman yetersiz kalacağıdır. Eş zamanlı ve düzenli olarak yapılan diyet-egzersiz programları hem kilo vermenizi garanti altına alacak hem de kalıcı kilo vermenizi sağlayacaktır.

Göbek eriten diyetAhmet Maranki başta olmak üzere pek çok ünlü kişinin sıklıkla göndeme getirdiği bir konudur. Tabi ki karın yağlarını eritmeye yardımcı olan besinler vardır ancak bu besin diyetleri uygulandığı dönemde yine bu bölgeleri çalıştırmaya yönelik bir egzersiz programı uygulanmazsa ya çok az bir kilo verilerek az bir incelme elde edilecek ya da hiçbir şekilde başarı sağlanamayacaktır. Burada amaç göbek eriten diyet araştırmak yerine göbek eriten hareketler için araştırma yapılması ve bu hareketlerin düzenli olarak tekrar edilerek sonuca ulaşılması gerekmektedir. Göbek eritme yöntemleri son derece çeşitlidir. Eğer egzersiz yapacak zamanınızın olmadığından şikayet ediyor ya da egzersiz yapmayı sevmiyorsanız bu bölgelerin çalıştırılmasını sağlayan pasij jimnastik merkezlerinden de yararlanabilirsiniz.

Göbek eritmek için faydalı egzersiz arayanlar resimli çalışma programı aşagıdadır
Resimli 1 Haftada Göbek Eritme 
Göbeğinizi eritmek ve düz bir karına sahip olmak için, aşağıdaki hareketleri tavsiye ediyoruz. Hareketleri yaparken karnınızı gevşek bırakmamaya özengöstermelisiniz. Burada size bir tiyo verelim. Örneğin otururken karın kasınızı kasılı tutun, nefes alın, on saniye içinizde havayı tutun sonra bırakın. Ayrıca yolda yürürken karın kaslarınınızı kasarak yürürseniz, göbek eritmek için faydalı olacaktır. Karın kaslarınız kasıl ıtutmayı alışkanlık haline getirmenizde fayda var. Bu alışkanlık aynı zamanda duruşunuz düzeltmeye de yarayacaktır.
Karın kaslarınızı gevşek tutmazsanız, aşağıdaki hareketlerden büyük fayda görebilirisiniz.
Şimdi yapacağımız iki hareket birbirine benziyor. Başlangıç pozisyonu için sırt üstü yere uzanıyoruz. Avuç içlerimizi yere yapıştırarak ellerimizi iki yanımıza koyalım. Sol dizinizi hafifçe kırarak sağ bacağınızı gergin halde yukarı doğru doksan derece kaldırın.
Bu halde iken iki elinizle sağ dizinizi tutun. Sol bacağınızı gergin olarak kırk beş derece kaldırın. Öne doğru seri şekilde 8 küçük esneme yapmaya çalışın. Sonra başa dönün ve aynı hareketi diğer bacağınızla da uygulayın.
gobek-eriten-1
gobek-eriten-2
gobek-eriten-3
İkinci hareket için de ilk durumdaki pozisyonumuzu tekrar alıyoruz. Sol dizinizi hafifçe kırarak sağ bacağınızı gergin halde yukarı doğru doksan derece kaldırın. Bu sefer sağ bacağımızı gerip kaldırmak yerine, ellerinizi diz hizasında ileri uzatarak yine 8 kez esneyin. Sonra diğer bacağınızla da aynı hareketi tekrarlayın.
,göbek eritme hareketleri,göbek eriten hareketler,göbek eritme egzersizleri,göbek eritme hareketleri resimli,karın eritme hareketleri
Sosyal medyada paylaşın :

Yorum Gönder

 
Support : Copyright © 2011. saglik8.blogspot.com - All Rights Reserved
Kafes kuşu | Radyomevlana | Yiğit CAMCI