işü

Yag Yakıcı Diyet Programı

Diyet yaparken en önemli olan konu vücut için hayati öneme sahip olan kas kütlesini koruyarak sağlığa zararlı olan yağ kitlesinden kilo verebilmektir. Bunun için yağ yakıcı diyet yapılırken aynı zamand kesinlikle spor yapılarak kas kütlesinin desteklenmesi ve güçlenmesini sağlamaktır. Yine spor yapmak vücudun artan enerji ihtiyacını karşılamak adına yağları yakmaya başlamasını sağlayacak ve bu da sağlıklı kilo vermeyi mümkün kılacaktır. Yine yağ yakmayı hızlandırdığı bilinen kırmızı acı biber gibi yiyecekleri bol bol tüketmeniz yağ yakımını kolaylaştıracak ve kilo verme başarınızı arttıracaktır.

Yağ yakıcı diyet yapmak isteyen kişilerin normal diyet listelerine basit birkaç madde eklemeleri yeterli olacaktır. Örneğin limon en etkili yağ yakıcılardan biri olarak kabul edilmektedir ve her sabah güne uyanır uyanmaz içine limon sıkılmış bir büyük bardak ılık su içmeleri kilo vermeleri konusunda çok yardımcı olacaktır. Yine öğle yemeği ve akşam yemeği sonrasında içine limon sıkılmış maden suyu içilmesi de yağ yakılması için tavsiye edilmektedir. Ayrıca yine yemeklerde doğranmış yeşil salatanın üzerine sadece birkaç damla zeytinyağı gezdirildikten sonra bol limon sıkılarak tüketilmesi daha kolay doymanızı sağlarken yine kısa zamanda zayıflamanız açısından tavsiye edilmektedir.

Kilo vermek isteyen kişilerin dikkat etmeleri gereken tek konu gün içinde yedikleri yemek miktarını kontrol altına almaları ve buna ek olarak porsiyonlarını mümkün olduğunca küçültmeleri, kızartma gibi son derece sağlıksız ve yüksek kalorili pişirme yöntemlerini mutlaka bırakmaları, yeşil sebze ağırlıklı beslenmeleri, ara öğünlerde ananas gibi yağ yakıcı enzimler barındıran meyveleri tercih etmeleridir. Zayıflamak büyük bir sabır gerektiren son derece zorlu bir süreçtir. Bu yola çıkarken zorlanacağınızı bilmeniz, hızlı kilo vermek gibi sağlıksız yöntemleri benimsememeniz ve düzenli olarak spor yapacak zaman ayırmanız çok önemlidir. Spor ile desteklenen tüm diyetler hem çok daha kısa sürede daha fazla kilo vermenizi sağlayacak hem de yağlarınızın daha fazla erimesini destekleyecektir. Canınız tatlı çektiğinde bir kase yoğurdun içine toz tarçın serperek tüketebilir ve tatlı krizlerinizi diyetinizi bozmadan sonuçlandırabilirsiniz. Kendinize güvenin ve zorlandığınız anlarda her zaman istediğiniz kiloya düştüğünüz anda kavuşacağınız görüntüyü düşünün.

Sosyal medyada paylaşın :

Yorum Gönder

 
Support : Copyright © 2011. saglik8.blogspot.com - All Rights Reserved
Kafes kuşu | Radyomevlana | Yiğit CAMCI