işü

Ender Sarac Diyeti

Ender Saraç ülkemizin en çok tanınan beslenme ve diyet uzmanlarından biridir. Özellikle de doğal arınma ve doğal estetik alanlarında son derece başarılı çalışmalara imza atan Saraç aynı zamanda ülkemizin ilk doğal tıp ve estetik merkezi olan Hay Sağlık Merkezi'nin de kurucusudur. Aslında aile hekimi olan Dr. Saraç aynı zamanda Ayurveda eğitimi alarak sağlıklı beslenme ve kilo kontrol yöntemlerinde uygulamış olduğu yöntemler sayesinde kısa zamanda büyük bir ün kazanmıştır. 

Sağlıklı kilo vermek isteyen kişilerin tercih ettikleri Ender Saraç diyeti kişilerin zorlanmadan kilo vermesini sağlama amacı taşımaktadır. Artık Ruhunu da Besle, İlaç Gibi Yemekler, Doğanın Şifalı Eli, Ayurveda Sağlıklı Zayıflamanın Yolları gibi pek çok kitabı bulunmaktadır ve kitapları çıktıkları dönemlerde haftalarca en çok satan kitaplar listesinde ilk sıralarda kalmayı başarmıştır. Ender Saraç diyeti olarak belirli bir liste bulunmamakla beraber kişiye özel beslenme listeleri oluşturulmasını savunmaktadır ve bir diyetin herkes için başarı getirmesini kesinlikle kabul etmemektedir. Ancak sarımsak çayı gibi zayıflamaya etkisi bulunan ünlü çayların doğal olarak yapılmasını sağlayan tarifler ile zayıflamaya yardımcı olmaktadır. Son dönemde sarımsak çayı reklamlarında kullanılan resimlerini kesinlikle kabul etmeyen Ender Saraç hiçbir zayıflama ilacını tavsiye etmediğini söylemektedir.

Ender Saraç diyet yemekleri ile zayıflamak isteyen kişilere yardımcı olurken yapımı son derece kolay, lezzeti yüksek kalorisi düşük tarifleri ile diyet listelerinin bir numaralısı olma yolunda ilerlemektedir. Tarifler arasında en çok sevilenlerden biri de Ender Saraç diyet kurabiye tarifi olurken tatlı krizlerinden kurtulamayan kişilerin imdadına koşan bu tarif diyet olmasına rağmen yine kurabiye yerken aşırıya kaçılmaması gerekmektedir. Ender Saraç diyet önerileri ile her gün gazetede yer alan köşesinden takipçileri ile paylaşımlarda bulunurken aynı zamanda sabah ve öğle kuşağında yer alan sağlık programlarına da konuk olarak bilgi ve deneyimlerini izleyiciler ile paylaşarak sağlıklı zayıflamanın püf noktalarına vurgu yapmaktadır. Ender Saraç sarımsak çayı için bir büyük bardak suyun içerisinde iki üç parmak ucu büyüklüğündeki zencefilin atılarak kaynatılmasını ve daha sonra 2 diş ezilen sarımsağın da katılarak kaynatılan suyun süzüldükten sonra bal ve limon ile ılık olarak içilmesini tavsiye etmektedir.
Sosyal medyada paylaşın :

Yorum Gönder

 
Support : Copyright © 2011. saglik8.blogspot.com - All Rights Reserved
Kafes kuşu | Radyomevlana | Yiğit CAMCI