işü

Seyda Coskun Diyeti

Özellikle de ünlü isimlere kısa sürede verdirdiği kilolalar ile dikkat çeken Şeyda Coşkun bir diyetisyenden öte yaşam koçu olarak çalışmaktadır. Özellikle de Gülben Ergen'i incecik forma soktuktan sonra tüm dikkatleri üzerinde toplayan Şeyda Çoşkun diyet listeleri kadar diyet programına dahil ettiği kişilerin tüm gününü programlaması ile de tanınmaktadır. Şeyda Coşkun diyeti yapanlar arasında Gülben Ergen'in yanı sıra kilo problemleri ile sürekli olarak göndeme gelen Deniz Seki ve Seren Serengil gibi pek çok ünlü de bulunmaktadır. Sorulan ilk sorulardan biri de Şeyda Coşkun diyetisyen mi sorudur. 

Şeyda Coşkun Gazin Üniversitesi Beden Eğitimi bölümünden mezun olmuştur ancak daha sonra Hacettepe Üniversitesi tarafından verilen beslenme seminerlerine katılarak bu alandaki ilk eğitimine başlamış ve Amerika'da yine bu alanda çeşitli eğitim programlarına katılarak bu alandaki bilgileriin genişletmiştir. Şeyda Coşkun diyetleri incelendiğinde her kişi için yaşam koşullarına göre farklı programlar oluşturduğu görülen Coşkun ayrıca beden eğitimi bölümü mezunu olması nedeni ile de spora dayalı programlar oluşturmakta ve bu sayede kalıcı kilo verilmesini sağlamaktadır. Şeyda Coşkun diyet önerileri de zaten spor ağırlıklıdır ve her gün düzenli olarak ağır spor porgramlarının yapılmasını gerektirmektedir. Bu nedenle spor yapmak için yeteri kadar zaman bulamamaktan şikayet ediyorsanız kesinlikle bu diyet türü size göre değildir.

5 ayda 65 kilo verdirdiği bir hastası ile rekor kıran Şeyda Coşkun hastalarının tümü ile kendisinin ilgilendiğini söylerken aynı zamanda günlük 5 saat 35 kilometre yürüyüş yapmasının ana kuralı olduğunu belirtmektedir.Yine aynı şekilde hastalarının sadece kendi pişirdiği yemekleri yemelerine izin veren Coşkun diğer tüm yemekleri yasakladığını söylerken başarısının ana sırrı olarak motivasyon gücünü göstermektedir.Ağır spor programı ve katı diyet programları göz önüne alındığında bu koşullar altında zayıflamak için illa ki Şeyda Coşkun diyeti yapılmasına gerek yoktur. Zayıflamak için ilk önce kesinlikle buna karar vermeniz ve daha sonra günlük en az yarım saatlik yürüyüşler yaptığınız bir diyet programını düzenli olarak uygulamanız yeterli olacaktır.
Sosyal medyada paylaşın :

Yorum Gönder

 
Support : Copyright © 2011. saglik8.blogspot.com - All Rights Reserved
Kafes kuşu | Radyomevlana | Yiğit CAMCI