işü

Sınırların Olmadığı Dünyada, Sağlık İçin Bir Arada

Corena, 1988 yılında kurulan, bugün dünya çapında 85 ülkede, 300 kişilik müşteri portföyü ile başarılı bir şekilde hizmet veren ilaç, medikal setler, hijyen kitleri ve sağlık alanında saf malzemelerin tedariği sağlayan aynı zamanda insani yardım projelerinde de baş rol oynayan tedarikçi bir firmadır. Corena; küresel olarak coğrafi yayılımında girdiği her kültüre 85 ülkede de özel çözümler sunuyor. Yardıma ihtiyaç duyduğunuz medikal ürün ve sağlık kitleri sarf malzemeleri temin ve tedariğinde, size en hızlı yanıtı en rekabetçi pazar fiyatlandırması ve en uygun ücretleri ile Corena; bağlılık, tutku, sorumluluk ve orijinallik ilkelerinden ödün vermeden çalışmaya devam ediyor.

GSYİH ve ISO 9001 standartlarına bağlı kalarak hizmetlerini geliştirmeyi hedefleyen Corena; güçlü değerler, güçlü performans, yüksek güvenilirlik, hızlı ve etkin temin sistemine sahip, uluslar arası sağlık malzemeleri, ilaç ve hijyen kitleri sarf malzemeleri tedarikçi firmasıdır. Temel amacı “sağlıklı geleceklere” katkı sağlamak olan Corena; Ankara’da 2000 m2’lik depolama sistemi ve sağlık sektöründe gerek ilaç pazarlama gerek ilk yardım ve sağlık setlerinde geniş ürün yelpazesi ile etkin hizmet sunabiliyor.

Corena, İnsani Yardım Projeleri ve acil ihtiyaçları barındıran ilk yardım temelli tüm koşullarda, gönüllü sivil toplum kuruluşları ile ortak hareket edebilen, rekabetçi fiyatlarıyla hem küresel hem yerel müşteri portföyü ile deneyimlerle donanımını birleştirmiş profesyonel bir kalite anlayışıyla birleştirebilmiş bir kuruluştur. Uluslararası medikal alanda ilaç ve sağlık kitleri satışlarında; bireylerin temel hedeflerine ve öncelikli ilk yardım malzeme ihtiyaçlarına göre geniş ürün yelpazesine sahip olup, FIFO İlk Giren İlk çıkar Metodolojisini benimseyerek çalışır. Tedarik ve temin süreçlerinde baştan sona sertifikalı ve onaylı süreçler üzerinden faaliyetlerini yürüten Corena; sağlık sektöründe küreselleşmeden esinlenerek bu yola çıkmış, herhangi bir koşulda öncelikle sağlığı gözeterek, mükemmelliğe ancak ve ancak sürekli iyileştirme ve değişim penceresinden bakan bir yaklaşıma sahiptir.

Sosyal medyada paylaşın :

Yorum Gönder

 
Support : Copyright © 2011. saglik8.blogspot.com - All Rights Reserved
Kafes kuşu | Radyomevlana | Yiğit CAMCI