işü

1900 Kalorili Diyet İle Hızlı Kilo Verin

Kilo verme problemi başta kadınlar olmak üzere, pek çok kişinin en fazla dert yandığı unsurlardan birisidir. Özellikle de obezite oranının giderek artmakta olduğu günümüzde, sağlıksız bir şekilde verilmiş olan kilolar ilerleyen dönemlerde sağlıksal açıdan başa bela olmaktadır. Gidişatın bu doğrultuda şekillenmesiyle de ortaya birbirinden farklı diyet uygulamaları çıkmıştır. Nitekim yağ yakma ve kalori hesaplama açısından oldukça uygun olan 1900 kalorili diyet uygulaması, pek çok diyet programının aksine kişinin vücudundaki toksitlerinden kurtularak zayıflamasına yardımcı olmaktadır. Uygulanan bu diyet ile en kısa zamanda vücudumuzu eski haline döndürmekle kalmayıp, zinde ve bir o kadar da sağlıklı bir beden yapısının da tapusunu almış olacaksınız.

1900 kalorili diyet ile, bir ay içerisinde 7 günlük bir diyet planlaması yaparak vücudunuzda ki su ile yağ oranını belirli bir dengeye kavuşmasını sağlayacaksınız. Özellikle de, kişinin ruhsal açıdan da huzura kavuşmasını sağlayacak olan bu diyet sayesinde, hem fiziksel hemde zihinsel olarak pek çok olumlu etkiyi elde edebilmeniz mümkün olacaktır. 1900 kalorili diyet programını uygulama esnasında ise dikkat edilmesi gereken pek çok husus bulunmaktadır. Nitekim aşırı kalori problemi ve ihtiyacı duyan kişilerin bu programı uygulamaması gereklidir. Öte yandan bu program dahilinde, sağlıklı diyet listesi ile şekillenecek olan 1900 kalorili diyet, vücudunuzu pek çok bakteriden de korunmasını sağlayacaktır.

1900 Kalorili Diyet Programını Kimler Uygulamamalı ?
Yaşlıların bu programı uygulaması, şeker ve tansiyon açısından pek çok sıkıntının doğmasına sebebiyet verebilir.
Çocuklar ve hamilelerin bu programı uygulamaması gereklidir.
Kronik rahatsızlığı bulunanların en fazla uzman bir hekim kontrolünde 1900 kalorili diyet programını gerçekleştirmesi gerektiği tavsiye edilmektedir.

7 gün içerisinde uygulayacağınız olan bu programda tüketilmesi gereken besinleri de kısaca sıralayacak olursak eğer;
Yağsız peynir
Sebze yemekleri
Yağsız ve kaymaksız yoğurt. Ev yapımı olması daha iyidir.
Meyvenin her çeşitli
Kırmızı et ( ızgarada ve yağsız bir şekilde kızartılması gereklidir )
Balık tüketimi de 1900 kalorili diyet uygulamasının en önemli besinlerinden biri olarak gösterilmektedir.
Öte yandan beyaz ekmek tüketimini tamamen ortadan kaldırmanız gerekmektedir.

Tüm bunların yanında 1900 kalorili diyet uygulamasında en önemli olan iki içecek, yağ yakıcı çorba türleri ile yeşil içecek çeşitleridir. Özellikle de sabahları aç karnına pek çok yeşilliğin karışımıyla elde edeceğiniz yeşil içecek ile, gün içerisinde açlık hissiyatınızı sıkıntısız bir şekilde bastırabilirsiniz. Bedeninizi terbiye etme açısından pek çok olumlu sonuçlar elde edebileceğiniz bu diyet ile, kilo problemlerinizden rahatlıkla kurtulabileceksiniz.
Son olarak ise 1900 kalorili diyet uygulaması aşamasında dikkat edilmesi gerekenlere de değinmekte fayda var.

Bunlar;
Diyet esnasında mümkün oldukça su tüketimine önem verilmesi gerekmektedir. ( En az 2.5 litre su tüketilmesi önerilir )
Diyet ile birlikte düzenli spor programı da sizlerin daha rahat kilo vermenizi sağlayacaktır.
1900 kalorili diyete başlamadan önce ise, rahat bir program geçirebilmeniz açısından zihninizi bu diyete alıştırmanızı tavsiye etmekteyiz.
Sosyal medyada paylaşın :

Yorum Gönder

 
Support : Copyright © 2011. saglik8.blogspot.com - All Rights Reserved
Kafes kuşu | Radyomevlana | Yiğit CAMCI