işü

Gögüs Bakımı Nasıl Yapılır

Biz kadınlar vücudumuzda yüzümüzden sonra en çok göğüslerimize önem veririz. Peki ya gögüslerdeki sarkmalar, çatlamalar ve benzeri kusurlar için neler yapıyoruz?

Aklınıza hemen cerrahi yöntemler geliyor ama çok yanlış. Vücudumuza uygulattığımız her cerrahi yöntem daha sonraları hasarlara sebep olabiliyor. Bu zararlar yerine hem doğal hem de basit yöntemlerle göğüslerinize bakım yapmaya ne dersiniz? Bu yöntemlerin en başında soğuk su banyosu geliyor. Basınçlı soğuk suyu masaj yapar gibi göğüslerinize tutmanız; göğüslerinize yenilenme etkisi yapacaktır.

Ve bitkisel kürler var tabii. Limon suyu yöntemi ile başlayalım hadi: Yarım litre suya 1 yemek kaşığı deniz tuzu ile ikiye bölünmüş limonun suyunu karıştırın ve bu karışımı göğsünüze sürün, kuruyana kadar bekleyin. Kuruyunca vücut losyonu ile masaj yapın. Şimdi de zambak soğanı yöntemine geçelim: 3-4 adet zambak soğanı ve 20ml gliserin yeterli olacaktır. Zambak soğanını mikserde kıyıp suyunu çıkarın ve üzerine gliserini ilave edin. Bu yağ ile tüm göğüs ve göğüs çevrenizi ovun. Zambağın göğüs üzerindeki faydaları; göğüsleri geliştirir, dolgun ve dik kalmasını sağlar.

Güzel bir dekolteye sahip olmak istiyorsanız da güzelliğin sihirli değneği elma bu isteğinize yanıt oluyor. Elmayı dilimleyin ve dekoltenize koyun. Yirmi dakika bekleyin ve sonra soğuk suyla yıkayın. Düzenli şekilde uygulayacağınız bu yöntemlere basit egzersizler ekleyerek sonucu hızlandırabilirsiniz. Güzel göğüslere sahip olmak artık kolay ve sağlıklı.

Sosyal medyada paylaşın :

Yorum Gönder

 
Support : Copyright © 2011. saglik8.blogspot.com - All Rights Reserved
Kafes kuşu | Radyomevlana | Yiğit CAMCI