işü

1 Haftada 4 Kilo Verdiren Şok Diyet Programı

Yazın gelmesiyle beraber kışın sebepsiz yere alınan kiloları verme telaşı hızla yayıldı. Pek çok yerde artık şok diyet listeleri bulunmakta ancak her şok diyet kilo kaybına neden olmadığı için birçok kişiyi bu diyetler tatmin etmiyor. 1 haftada 4 kilo verdiren şok diyet programı sizi diyet programlarının karışık ve yorucu listesi yerine daha rahat uygulaması kolay ve pratik olan aynı zaman da hızlı ve ciddi kilo verdirdiği için strese yer vermeyen bir diyet listesidir.

Diyet yanında uygulanacaklar.
  • 1 haftada 4 kilo verdiren şok diyet programı ile zamanda sporla destekleyerek daha çok kilo vermiş olursunuz. Ancak daha çok kilo vermek uğruna ağır sporlar yapıp vücudunuzu yormamalısınız yoksa bitkin düşer tansiyon ve düşük şeker rahatsızlığı yaşayabilirsiniz.
  • Spor olarak daha çok yürüyüş tercih edilmeli günde 1 saat tempolu yürüyüş bu diyet listesi için yeterli olacaktır.
  • Günde 3 fincan yeşil çay veya zayıflamaya yardımcı bitki çayları ile diyetinizi destekleyerek kilo verme hızınızı artırmış olursunuz.
  • Günde en az 10-12 bardak su içmeniz gerekmektedir.
  • Bitki çaylarınızı ve sıcak içeceklerinizi muhakkak şekersiz tüketmelisiniz.
1 Haftada 4 Kilo Verdiren Şok Diyet Programı:
Sabah kahvaltısı: sabah kahvaltısın da hafif yiyecekler tercih edebilirsiniz. 1 adet haşlama yumurta yanında 1 dilim çavdar ekmeği veya 1 dilim beyaz peynir ile domates salatalık ve dilim çavdar ekmeği yeterli olacaktır. Çay yerine metabolizma çalıştırma etkisi olan kahve tercih edilmeli ancak krema ve şeker kullanılmamalı.

Öğle yemeği: daha çok sebze ağırlıklı olacak bir öğün olmalıdır. Haşlanmış ıspanak, karnabahar, brokoli, lahana yanında protein olarak 100 ml yağsız yoğurt veya ızgara tavuk veya balık dan yapılmış bol yeşillikli salata tercih edilebilir. Yemek den sonra içeceğiniz bir fincan zayıflamaya yardımcı bitki çayı hazmı kolaylaştıracağı gibi metabolizmanızı hızlandırıp kilo verme hızınız artmış olacak.

Akşam yemeği: günün en önemli öğünü olan akşam yemeği için zeytinyağlı yemekleri tercih edebilirsiniz. Zeytinyağlı yemeklerden özellikle kereviz ve pırasa yemeği tercih edilebilir. Bunun yanında çok az şartı ile dolma tercih edebilirsiniz ancak dolayı pirinç yerine bulgurla yapmayı denerseniz hem daha az kalorili olacaktır hem de tokluk hissi yaşamış olacaksınız. Akşam yemeklerinden sonra tüketeceğiniz 1 adet maden suyu hazmı kolaylaştıracağı gibi yağ yakımızı da artırmış olacaktır.

1 haftada 4 kilo verdiren şok diyet programı istemiş, hayalini kurmuş olduğunuz vücuda sahip olmanız için uygulayacağınız en kolay ve etkili diyet listelerinden biridir. Ancak böyle şok diyet listelerinden sonra yeniden diyete başlamak için 1 hafta ara vermek gerekmektedir. Bu sürede kilo almamak için yediklerimize dikkat etmekte fayda var. Yürüyüşlere ara vermemek günde en az 1 saat tempolu yürümüş yapmamız gerekmektedir.
Sosyal medyada paylaşın :

Yorum Gönder

 
Support : Copyright © 2011. saglik8.blogspot.com - All Rights Reserved
Kafes kuşu | Radyomevlana | Yiğit CAMCI